Apple OSX – Bellen via Mac OSX Uitschakelen

Sinds de laatste update van OSX (OSX 10.10) is het mogelijk om met uw Mac gesprekken te voeren via uw iPhone. Indien u dit niet wenst dan kan dit ook uitgeschakeld worden. Hieronder leggen we uit hoe.

Open Spotlight indien u niet weet waar u FaceTime kunt vinden

Spotlight (Zoeken op uw mac) kunt u openen door gelijktijdig op CMD+Spatie te drukken. Typ hierna FaceTime in en u ziet dat FaceTime behoort tot de resulaten. Open FaceTime door hier op te klikken.

FaceTime Audio

Zodra FaceTime geopent is zal deze openen op het tabblad Video. Indien u wilt bellen met FaceTime kiest u voor Audio > Zoekt naar de gewenste persoon en klikt op het telefoontje. Hierna start uw iPhone een gesprek naar het contact, via uw Mac. Hiermee kunt u de bellen met uw Mac

FaceTime Voorkeuren

In de menu balk van FaceTime klikt u op FaceTime > Voorkeuren

Mobiele oproepen via iPhone uitschakelen

Het uitschakelen om via uw iPhone te bellen en om inkomende gesprekken te stoppen kan in de voorkeuren van FaceTime Open de voorkeuren en vink het vinkje uit voor Mobiele oproepen via iPhone Hierna kunt u het venster sluiten en u ontvangt geen gesprekken meer op uw Mac