E-Mail instellen iDevice Exchange E-Mail

1. Open Instellingen op uw iDevice

Scroll hierna naar beneden tot u Mail, Contacten, Agenda tegen komt en klik hierop.
E-mail instellen iDevice

2. Klik hierna op Nieuwe Account

E-mail instellen iDevice

3. Kies het Type Account

In deze handleiding kiezen we voor Exchange
E-mail instellen iDevice

4. Vul uw Exchange account gegevens in

Klik hierna op volgende.
E-mail instellen iDevice

5. Exchange Gegevens vervolg

Indien uw iDevice van de Exchange server geen automatische Configuratie krijgt dient u deze handmatig in te vullen. De gegevens die u hier moet invullen krijgt u in de meeste gevallen van uw Systeembeheerder of Hosted Exchange provider. Ik zodra u alle gegevens heeft ingevult op Volgende of Bewaar
E-mail instellen iDevice

6. Opties voor synchronisatie

Kies nu de opties die u wenst te synchroniseren met uw iDevice en klik daarna op Bewaar Hierna wordt het Exchange account toegevoegd.
E-mail instellen iDevice

7. Open nu uw Mail Applicatie

U ziet nu dat het account is toegevoegd. Mocht het account niet meteen zichtbaar zijn herstart dan de Mail applicatie of start uw toestel opnieuw op.
E-mail instellen iDevice

8. Klik op uw Mailbox om de E-Mails te bekijken

E-mail instellen iDevice