iDevice (iPhone, iPad en iPod) Automatisch beantwoorden inschakelen Exchange

1. Open de instellingen op uw iDevice

Ga vervolgens naar “Mail, Contacten, Agenda”

2. Selecteer hier het gewenste “Exchange” account

3. Kies hier voor Automatisch Antwoord

4. Zet de schakelaar om naar de “Ingeschakeld” positie

5. Kies indien gewenst een Einddatum

En vul uw afwezigheid bericht in. En kies vervolgens voor Bewaar

6. Overzicht

U komt weer terug in het overzicht. Onderaan staat Automatisch antwoord nu “Aan” (Ingeschakeld)

Beoordeel dit artikel

(138 out of 265 people found this article helpful)

3 Comments

1. Gerrien

Tot voor een paar weken geleden, werkte dit prima, maar sinds de laatste update zijn mail, contacten en agenda niet meer onder 1 knop samen. En de optie van afwezigheid is ook verdwenen…althans ik kan hem nergens meer vinden. Iemand nog een idee?

1. Die optie is er nog steeds hoor onder het account.
      Let op dat dit enkel werkt met een exchange account en dus niet met de email van een internet provider of dergelijken.

Leave A Comment?