Inloggen in uw Webmail (RoundCube)

1. Ga naar het webmail adres van uw Webhosting pakket

In de meeste gevallen vindt u de webmail url op: http://www.uwdomeinnaam.nl/roundcube of http://www.webmail.uwdomeinnaam.nl Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord. En klik vervolgens op Inloggen

2. Webmail – Postvak

Hierna komt u in het postvak van Uw Webmail applicatie Hier ziet u net zoals in uw E-mail client een overzicht van uw Mappen aan de linkerkant en een bericht venster aan de rechterkant. Rechts boven vindt u eventuele instellingen die u kunt instellen naar wens.

3. Webmail – Instellingen – Weergavenaam en Handtekening

Wat handig is om te weten en ook in te stellen; Het is handig om uw Weergavenaam in te stellen in uw Webmail. Ga hiervoor naar Instellingen > Identiteiten > Uw Email Account Wijzig hier de weergave naam en indien gewenst de handtekening.

4. Webmail – Wachtwoord Wijzigen

Indien u uw wachtwoord wilt wijzigen gaat u naar Instellingen > Wachtwoord Vul hier vervolgens het Huidige Wachtwoord in, en hierna 2x het Nieuwe Wachtwoord