Installatie TeamViewer

Stap 1: Downloaden van TeamViewer versie 9

Ga naar de website: www.teamviewer.com/nl/download/windows.aspx Download de All-In-One versie door op de knop Download v9.0.xxxxx te klikken en daarna te kiezen voor “Bestand opslaan“.

Stap 2: Installatie van de software starten

Start het zojuist binnengehaalde installatiebestand op door op het download pijltje in Firefox te klikken en op het bestand “TeamViewer_Setup_nl.exe te klikken. Klik op de knop Uitvoeren na het opstarten van het bestand.

Stap 3: Installatie van de software voltooien

Kies bij de installatie-opties van TeamViewer voor: – Installeren – privé / niet commercieel Klik daarna op Accepteren – Voltooien.

Stap 4: Sluit het welkomstscherm

Sluit het welkomsscherm door op de knop “Sluiten” te klikken.

Stap 5: Systeembeheerder toegang verlenen tot de PC

Geef het ID en Wachtwoord door aan de systeembeheerder zodat deze toegang krijgt tot de PC.

Beoordeel dit artikel

(80 out of 177 people found this article helpful)

Leave A Comment?