Installatie TeamViewer

Stap 1: Downloaden van TeamViewer versie 9

Ga naar de website: www.teamviewer.com/nl/download/windows.aspx Download de All-In-One versie door op de knop Download v9.0.xxxxx te klikken en daarna te kiezen voor “Bestand opslaan“.

Stap 2: Installatie van de software starten

Start het zojuist binnengehaalde installatiebestand op door op het download pijltje in Firefox te klikken en op het bestand “TeamViewer_Setup_nl.exe te klikken. Klik op de knop Uitvoeren na het opstarten van het bestand.

Stap 3: Installatie van de software voltooien

Kies bij de installatie-opties van TeamViewer voor: – Installeren – privé / niet commercieel Klik daarna op Accepteren – Voltooien.

Stap 4: Sluit het welkomstscherm

Sluit het welkomsscherm door op de knop “Sluiten” te klikken.

Stap 5: Systeembeheerder toegang verlenen tot de PC

Geef het ID en Wachtwoord door aan de systeembeheerder zodat deze toegang krijgt tot de PC.