Outlook Cache modus instellen

Stap 1

Klik op BESTAND in het menu.

Stap 2

Kies voor Accountinstellingen en daaronder weer voor Accountinstelingen…

Stap 3

Klik in het volgende scherm op Wijzigen…

Stap 4

Zorg ervoor dat het vinkje aanstaat bij “Exchange-modus met cache gebruiken” en dat het schuifje helemaal naar rechts geschoven is (Bij Alles). Klik daarna op Volgende, en in het daaropvolgende scherm op Voltooien.

Stap 5

Sluit Outlook af en start het opnieuw op om de wijziging actief te maken. LET OP: In veel gevallen duurt het synchroniseren erg lang en heeft als gevolg dat je, zeker in het begin van het proces, niet alle e-mail tot je beschikking hebt. Daarnaast wordt het netwerk ook zwaarder belast dan normaal. Het beste is om de cache-modus aan te zetten aan het einde van de werkdag en de computer+outlook gedurende de nacht aan te laten staan.