Plesk Database Remote Access

1. Inloggen in uw Plesk Beheer Panel

Login met uw gegevens in het Plesk Beheer Panel Dit panel bevindt zich in de meeste gevallen op de volgende url: https://www.uwdomeinnaam.nl:8443

2. Klik op Databases

Na het inloggen vindt u een overzicht van uw pakketen. Klik het gewenste pakket aan. Vervolgens komt u op de pagina waar u instellingen en diensten kunt beheren. Kies hier voor Databases

3. Overzicht Database Users

Zodra u geklikt heeft op Databases klikt u in het tabblad op Users. Hier vindt u daarna de Database Users Klik op de Database user die u toegang wilt geven van buiten uw server.

4. Host toegang geven tot Database

Selecteer bij Access Control Allow Remote Connections from Vul hierna het ip adres in van de host die toegang mag hebben tot de “User / Database” of vul hier de hostnaam in. U kunt de verdere instellingen ongewijzigd laten. En klik vervolgens op OK

5. Overzicht Databases

Vervolgens keert u terug naar het overzicht van de Databases
Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star