Windows 7 VPN Instellen

In deze handleiding laten we u zie hoe u in Windows 7 een VPN verbinding instelt. Windows 7 VPN

1. Netwerkcentrum Openen

Open het netwerkcentrum door op het monitortje of panfluitje te klikken rechts onder in de Windows Taakbalk.

2. Kies vervolgens voor “Een nieuwe verbinding of een nieuw netwerk instellen

3. Selecteer vervolgens Verbinding met een bedrijfsnetwerk maken

Ook wel VPN verbinding maken genoemd. Klik hierna op Volgende

4. Klik nu op “Mijn internetverbinding (VPN) gebruiken

5. Vul nu uw gegevens in

Vul de URL voor de VPN verbinding in en de naam die u wenst voor de VPN verbinding zodat u deze makkelijk terug kunt vinden. Zodra u de gegevens heeft ingevuld klikt u op Maken

6. Gegevens invoeren

Vul uw gebruikernsaam en wachtwoord in en vink indien gewenst Dit wachtwoord onthouden aan Klik vervolgens op verbinding maken

7. Verbinding wordt gecontroleerd

8. Configuratie voltooid

De Configuratie is nu aangemaakt. Deze dient echter wel nog aangepast te worden. Klik nu op Sluiten
Windows 7 VPN

9. Om de instellingen aan te passen klikt u in het netwerkcentrum op Adapterinstellingen wijzigen

10. Selecteer nu de VPN verbinding naar wens

Klik nu met de rechter muisknop op de VPN verbinding en kies voor eigenschappen

11. Tabblad beveiliging

Kies bij het tabblad beveiliging voor PPTP

12. Tabblad netwerk

Vink bij het tabblad netwerk IPv6 uit en klik vervolgens op OK

13. Verbinding maken

Klik hiervoor weer met de rechter muisknop op de VPN verbinding en klik op verbinding maken/verbreken Of klik rechts onder in uw taakbalk weer op het monitortje en dubbelklik op uw VPN verbinding
Windows 7 VPN

14. Gebruikersnaam en wachtwoord

Vul vervolgens indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Verbinding maken
Windows 7 VPN

15. Er wordt nu verbinding gemaakt met de opgegeven server

Windows 7 VPN

16. VPN Actief

Windows 7 VPN

17. Verbinding verbreken

Om de verbinding te verbreken klikken we weer op het netwerk monitortje in de taakbalk en klikken op de VPN verbinding. Vervolgens kunt u kiezen voor verbinding verbreken
Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star