WordPress Bericht Toekennen aan Categorie

1. WordPress Dashboard

Zodra je inlogt in je WordPress Installatie kom je in je Dashboard. Om je berichten te bekijken, bewerken of verwijderen ga je naar de Sectie Berichten in de Sidebar

2. Nieuw Bericht Maken

Klik nu op nieuw bericht om een nieuw bericht te maken.

3. Vink nu een gewenste categorie aan voor je bericht

Indien je nog geen categorieën hebt kijk dan bij stap 4 hoe je een nieuwe categorie aan maakt.

4. Nieuwe Categorie Toevoegen in bericht

Om een nieuwe categorie toe te voegen klik je op Nieuwe Categorie Toevoegen Vul daarna de gewenste naam voor de nieuwe categorie in. En klik op Nieuwe Categorie Toevoegen

5. Categorie Toevoegen onder een een Hoofd Categorie

Om een nieuwe categorie aan te maken onder een hoofdcategorie klik je bij het maken van een nieuwe categorie op het dropdown menu van “Hoofdcategorie” Selecteer daarna de Hoofdcategorie waar de nieuwe subcategorie onder moet vallen. Klik vervolgens op Nieuwe Categorie Toevoegen en de nieuwe “Sub Categorie” wordt toegevoegd.